divendres, 31 d’agost del 2018

10 DE SETEMBRE A L'ALIANÇA DEL POBLE NOU

ENLLAÇ A LA PÀGINA DE L'ALIANÇA 

Dilluns 10 de Setembre 2018 A LES 20:30 h. – maleïdes les guerres – FESTA MAJOR 2018
Maleïdes les guerres” és un enfilall de veritats colpidores, fet de cançons, poemes, textos i testimonis, clàssics i d’avui, i de música. Un cop de puny a l’estómac i un cop de puny a la taula. Contra les guerres, contra la barbàrie, la injustícia i la mentida tenim armes de construcció massiva: utilitzem-les. La cultura és la nostra arma, utilitzem-la per desactivar tanta barbàrie, destrucció i mentida.
Amb cançons poemes històries i músiques de: Luis Aragon, W.H. Auden, Carles Beltran , Iolanda Barenys, Lali Barenys, Jordi Coca, Jordi Cornudella, John Denver, Bob Dylan, Günter Eich, Vicent Andrés Estellés, Josep Maria Espinàs, Falsterbo, Jean Ferrat, Feliu Formosa, Laura Freijoo, Grup de Folk, A.E.Housman, Joaquim Mallafré, els Manel,Tomàs Martí , testimoni de Metges sense Fronteres, Ovidi Montllor, Martin Niemöller, Salvador Oliva, Joan Oliver, Jordi Solà, Henry Reed, Arthur Rimbaud, Silvio Rodriguez, Boris Vian, Maria Helena Walsh i textos anònims i música popular.
Guió: Lali BarenysMúsica (Piano i Guitarra): Carles BeltranParaules: Lali BarenysCant: Namina
 Entrades a la venda per www.tictactiquet.com     també per secretaria del Teatre de dilluns a divendres de 18:30 a 20.30 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada