QUI SOM

Som tres. El Músic, la Cantant i l'Actriu.  Ens hem trobat i volem fer la pau, no la guerra. Estem convençuts que tenim armes de construcció massivaCarles Beltran Músic i compositor amb llarguísisma experiència. Expert en posar música a les paraules dites i cantades, amb un estil particular, mediterrani i obert al món. Guitarra i piano i generositat extrema. És l'autor de  la música que enfila tot l'espectacle, i ha fest un vestit nou, a mida, a les cançons de l'espectacle, ha buscat i triat (i composat de zero en agun cas) les cançons que en formen part. Ell és el responsable que aquest espectacle sigui com és i compti amb qui compta.

Lali Barenys Actriu amb llarga experiència, en teatre i dient poesia, ferida per les paraules i la pacificació, convençuda que les paraules i la sensibilitat ens han de salvar de tanta barbàrie. És l'autora del guió de l'espectacle, ha buscat, trobat, pensat i decidit quins textos compartiríem en aquest moment, i hi ha posat l'entusiasme i energia necessaris per poder compartir la creació i fer arribar sensacions a qui vingui a veure Maleïdes les Guerres.

Namina (Natàlia Miró do Nascimento) Cantant i lletrista i artista. Des de ben petita inquieta i activa, diu canta escriu remou. Se suma a aquest projecte amb entusiasme, amb les seves eines de seducció massiva i amb total sinergia amb el grup i el contingut. 

(Seguint els links trobareu més informació sobre què fem cadascú de nosaltres i qui som)

clica per saber QUI SOM 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada